Hieronder kunt u recente en oudere nieuwsberichten lezen.

Tips voor beginnende tuinders

In de nieuwe ledenmap is een lijst ingevoegd met tien tips voor beginnende tuinders. Maar ook voor bestaande leden kunnen deze nuttig zijn. Heeft u verder nog andere vragen? Mail deze naar de secretaris (secretaris@tuinverenigingspoorzicht.nl). Tijdens de corveebeurten is ’t Stekkie geopend en kunt u ook aan de aanwezige bestuursleden vragen stellen.

Peter van Rijnwoude erelid

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 25 april 2019 is oud-bestuurslid Peter van Rijnwoude tot erelid van onze vereniging gemaakt. Peter van Rijnwoude heeft zich 12 jaar als terreinbeheerder continu ingezet om van Tuinvereniging Spoorzicht een mooi complex te maken. Peter blijft nog wel lid van de groencommissie die zich met de beplanting van ons terrein bezig houdt. Bedankt Peter, voor je trouwe inzet!