Welkom bij tuinvereniging spoorzicht

Tuinvereniging Spoorzicht is op 4 november 1981 opgericht en heeft nu ongeveer 200 leden.

Onzen tuinen zijn verdeeld over 2 secties, A-sectie en KZ. Op de A-sectie hebben nog een aantal tuinders hun tuin, hier zullen geen tuinen meer uitgegeven worden aan nieuwe tuinders. Sectie KZ is de nieuwste sectie en hier komen regelmatig tuinen vrij. U bent vrij om onze tuinen te komen bekijken aan het Rietveldsepad te Alphen aan den Rijn.

Kijk gerust rond op deze website en voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons contactformulier gebruiken.

De Grande opening van ons clubhuis.

Hieronder een impressie middels een videofilm. Voor een uitgebreid verslag kunt u bij het nieuws lezen!

Tuinen beschikbaar

Op dit moment zijn er weer een aantal tuinen vrij! Geïnteresseerden in een tuin kunnen contact opnemen met Kees de Rijk, via telefoonnummer 06-41310335 of email ledenadministratie@tuinverenigingspoorzicht.nl